top of page

Bo Aktivt & Bontop

Drakenius Gardens arbetar med trädgårdsdelen i de kommande fastigheterna Bo Aktivt och Bontop. 

Ett attraktivt boendekoncept som har "det extra".

Bo Aktivt & BonTop

Nytt boendekoncept som erbjuder möjligheten till ett aktivt och socialt liv. Här allt fanns tillgängligt utanför dörren. Ett modernt boende med hög standard, byggt på ett hållbart sätt. Ett boende som bjöd in till gemenskap och välmående men även lugn och ro. 

Ett boende där allt är inkluderat. På utvalda platser i Sverige byggs nu exklusiva och moderna lägenheter i varierande storlekar med tillgång till pool, bastu, gym, boulebana och härliga trädgårdar precis utanför dörren.

Bontop - Mölnlycke

I Mölnlycke har Bo Aktivt påbörjat säljarbetet med energi- och miljösmarta lägenheter för dig som är 55+ i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus.

87 moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren. Endast 10 minuter från Göteborg.
 

Läs mer om Bon Top Mölnlycke hos Svensk Fastighetsförmedling

Please reload

bottom of page